Menú per grups (34€)

.

PLATS A COMPARTIR: (per cada 4 comensals)

  • Amanida de tomàquet blau o virolat, amb mozzarella de Búffala i vinagreta d’alfàbrega
  • Pernil ibèric de gla amb pa amb tomàquet i pa de vidre
  • Patates “a lo pobre”
  • Carpaccio de salmó amb tomàquet i olivada
  • Calamars a l’andalusa amb toc de cítrics
  • Torradeta d’escalivada amb anxoves de l’escala

SEGONS A TRIAR:

  • Bacallà a la musselina d’alls dolça sota capa de pebrots del piquillo
  • Entrecot de vedella de 300grs amb la seva guarnició
  • Paella de marisc amb gamba roja

LES POSTRES A TRIAR:

  • Pastís de formatge
  • Coulant de xocolata calenta amb gelat de vainilla
  • Meló o síndria del temps
  • Flam de vainilla casolà
  • Sorbet de llimona
  • Bola de gelat de turró o xocolata

BEGUDA A TRIAR:

  • Cervesa, refresc o aigua
    ——–
  • Vi negre Clos de Nit Criança D. O. Montsant
  • Vi blanc Castell de Fades D. O. Conca de Barberà
    ——–
  • Cafè o infusió